Кіровоградщина: Працівники міліції повернули втікачку додому

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Про зникнення 13-річної дівчинки до Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області повідомила її мати. Протягом двох годин правоохоронці встановили місцеперебування малолітньої.

Жінка розповіла міліціонерам, що вранці пішла на роботу, а її донька збиралась іти до школи. Згодом матері зателефонували та повідомили про те, що дівчинка не з’явилась у навчальному закладі.
Майже цілий день місцева жителька намагалась самотужки розшукати дитину, адже вважала, що це чергова витівка дівчини і вона знайде її у друзів. Та коли жінка зрозуміла, що сама не впорається, звернулась до міліції.
До розшуку неповнолітньої було залучено оперативників карного розшуку, сектору кримінальної міліції у справах дітей Гайворонського райвідділу та дільничних інспекторів, які протягом двох годин встановили місцеперебування втікачки.
Правоохоронці крок за кроком з’ясували, з ким дівчинка підтримувала хоча б якийсь зв`язок, відтворили події дня, коли мати та друзі бачили її востаннє. Під час пошуків перевірялися всі можливі версії, куди дитина могла б піти. Зовсім скоро дівчинку знайшли на міському ринку разом з подругою.
Під час перевірки також з’ясувалося, що малолітня неодноразово залишала своє місце проживання та не відвідувала навчальний заклад, в зв’язку з чим стосовно матері було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
– Дорослі, які опікуються дітьми, повинні постійно контролювати їх місцезнаходження, а в разі зникнення неповнолітніх – негайно звертатися до міліції, – зазначив начальник Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Сірак. – Ми зробимо усе можливе для того, щоб якнайшвидше повернути втікачів додому.
За матеріалами Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool