Кіровоградщина: працівники комунального підприємства привласнили 70 тис. грн

Червень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Світловодською міжрайонною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення працівниками комунального підприємства 70 тис. грн. коштів.

Вказане кримінальне правопорушення виявлено в ході прокурорської перевірки діяльності Світловодського міського КП «Комбінат комунальних послуг».
Зокрема, встановлено факт ненадходження в касу підприємства коштів – міського збору, у сумі 70 тис. грн. та подальшого їх привласнення працівниками комунального підприємства.
Протиправні дії відповідальних осіб комбінату кваліфіковано за ч.2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
На даний час досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool