Кіровоградщина: працівники ДАІ продовжують невпинно проводити роботу з найменш захищеними учасниками дорожнього руху

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Виховання у юних учасників дорожнього руху правил поведінки на дорозі – одне з головних завдань Державтоінспекції. У рамках проведення всеукраїнських профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!» працівники ДАІ продовжують невпинно проводити роботу з найменш захищеними учасниками дорожнього руху.

Під час проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» особовий склад Державтоінспекції Кіровоградщини залучений для проведення профілактичних заходів у навчальних закладах та дитячих садочках. Під час зустрічей інспектори ДАІ розповідають юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, вивчають основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, демонструють сигнали регулювальника, показують повчальні відеоролики та мультфільми з правил дорожнього руху.
Варто зазначити, що як працівники Державтоінспекції Кіровоградщини так і педагогічний колектив навчальних закладів та дитячих садочків не залишаються осторонь у проведенні цих профілактичних заходів. Школярі разом з вихователями готують різноманітні ігри, вікторини з правил дорожнього руху, вчать вірші. Для кращого засвоєння матеріалу з питань безпеки дорожнього руху, для дітей у садочках проводяться театралізовані вистави з даної тематики.
Під час зустрічей з працівниками Державтоінспекції діти отримують не тільки необхідні теоретичні знання, але і цікаві та корисну агітаційну літературу на тему безпеки дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool