Кіровоградщина: поцупив золоті вироби на загальну суму близько восьми тисяч гривень.

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Попередньо встановлено, що жителька одного з сіл на деякий час залишила власне житло та разом з донькою поїхала до родичів в інший район. За помешканням наглядав знайомий дівчини, який тимчасово там проживав.

Протягом цього періоду кілька разів до юнака приходив у гості родич. Як з’ясувалося пізніше, під час цих візитів він поцупив із чужої оселі золоті вироби на загальну суму близько восьми тисяч гривень.
Коли жінка повернулася додому і виявила пропажу коштовних прикрас, одразу ж звернулася у міліцію. Спочатку у коло підозрюваних потрапив знайомий доньки потерпілої, але згодом правоохоронці встановили, що він до крадіжок не причетний. А от його 19-річний родич у ході розслідування став основним підозрюваним.
Працівники міліції встановили, що викрадені речі хлопець через своїх знайомих здав у ломбард, а виручені гроші витратив на власні потреби.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, скоєна повторно) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді арешту від трьох до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Слідство триває
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool