Кіровоградщина: поцупив золоті вироби на загальну суму близько восьми тисяч гривень.

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Попередньо встановлено, що жителька одного з сіл на деякий час залишила власне житло та разом з донькою поїхала до родичів в інший район. За помешканням наглядав знайомий дівчини, який тимчасово там проживав.

Протягом цього періоду кілька разів до юнака приходив у гості родич. Як з’ясувалося пізніше, під час цих візитів він поцупив із чужої оселі золоті вироби на загальну суму близько восьми тисяч гривень.
Коли жінка повернулася додому і виявила пропажу коштовних прикрас, одразу ж звернулася у міліцію. Спочатку у коло підозрюваних потрапив знайомий доньки потерпілої, але згодом правоохоронці встановили, що він до крадіжок не причетний. А от його 19-річний родич у ході розслідування став основним підозрюваним.
Працівники міліції встановили, що викрадені речі хлопець через своїх знайомих здав у ломбард, а виручені гроші витратив на власні потреби.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, скоєна повторно) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді арешту від трьох до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Слідство триває
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool