Кіровоградщина: порушення пов’язані з обміном валют

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Підрозділами УМВС в області вживаються заходи, спрямовані на притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які скоюють відповідні порушення чинного законодавства.

Ситуація із підвищенням курсу валют, що склалася останнім часом, сприяла активізації протиправної діяльності зловмисників.
Упродовж тижня працівники органів внутрішніх справ області виявили 17 фактів порушень правил про валютні операції (ст. 162 КУпАП), за якими складено адміністративні матеріали.
Загалом незаконні скуповування, продаж, обмін, використання валютних цінностей як засобу платежу або як застави тягнуть за собою попередження чи накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.
Слід зазначити, що під адміністративну відповідальність підпадає і особа, яка звертається з пропозицією щодо обміну. Купівля-продаж товарів за іноземну валюту також заборонені.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool