Кіровоградщина: поліцейські встановили причетність злодія до понад 20 крадіжок кабелю

Квітень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Своїми діями зловмисник завдав збитків підприємству зв’язку на суму у майже 60 тисяч гривень. У даний час жителю міста Мала Виска оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

«До поліції надходили звернення від працівників місцевих дільниць про крадіжки кабелю. У результаті вжитих заходів поліцейські встановили причетність до злочинів непрацюючого мешканця районного центру. На вулицях міста чоловік у нічний час за допомогою ножа зрізав із ліній зв’язку дроти різної модифікації. У подальшому зчищав із них ізоляцію, аби дістати мідь. Отримані від продажу металу кошти зловмисник витрачав на проживання. Загалом на рахунку злодія близько 1000 метрів викраденого кабелю», - розповів начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 185 (крадіжка), триває. Особі оголошено про підозру. За вчинене зловмиснику загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool