Кіровоградщина: поліцейські посилять охорону публічного порядку

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Упродовж 22-24 квітня на території області пройдуть відповідні заходи на 487 кладовищах. Участь у них, за попередніми даними, візьмуть понад 170 тисяч громадян. За дотриманням правопорядку будуть слідкувати більше 590 працівників поліції.

Зокрема у неділю, 23 квітня, на Кіровоградщині відбудуться наймасовіші заходи на 362 кладовищах за участі понад 130 тисяч жителів та гостей області. До охорони публічного порядку буде задіяно понад 430 поліцейських.

Безпосередньо в обласному центрі протягом найближчих трьох днів у поминальних заходах візьмуть участь близько 16 тисяч громадян. Півсотні поліцейських патрулюватимуть прилеглі до місць поховань території.

В окремих населених пунктах поминальні дні проходитимуть майже до кінця наступного тижня і навіть, за традицією, у травні. У зв’язку з цим, працівники поліції будуть посилювати заходи безпеки під час їх проведення.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням не допускати порушень порядку, а також виявляти пильність, особливо у місцях масового перебування людей. Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool