Кіровоградщина: почав бити руками і ногами, поки не вбив

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Бездиханне тіло 57-річного потерпілого виявили у його квартирі. Зважаючи на характер тілесних ушкоджень, що призвели до смерті олександрійця, у правоохоронців не виникало сумнівів щодо умисного їх нанесення.

Наступного дня працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні цього злочину.
Ним виявився 28-річний раніше судимий житель районного центру. Попередньо встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов додому до знайомого, де між ними у ході розмови виникла сварка. Аби переконати старшого товариша у своїй правоті, молодший опонент почав його бити руками і ногами.
Коли потерпілий втратив свідомість, зловмисник втік з місця події. Тим часом, не приходячи до тями, господар помешкання помер від отриманих тілесних ушкоджень.
- Згодом до квартири чоловіка зайшла мешканка цього ж будинку, яка і виявила бездиханне тіло та одразу зателефонувала у міліцію. Підозрюваного правоохоронці затримали вже наступного дня за місцем проживання родичів, - розповів начальник Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool