Кіровоградщина отримає майже 17 мільйонів гривень компенсації

Вересень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

Держава передбачила бюджету Кіровоградської області 16 мільйонів 909 тисяч гривень для надання компенсації за безоплатне проживання внутрішньо-переміщених осіб.

Про це повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та інвестицій Кіровоградської обласної ради Сергій Коваленко сьогодні, 5 вересня.

«За розпорядженням Кабінету Міністрів України №770-р від 1 вересня додаткова дотація розподілена на компенсацію комунальним закладам, державним закладам освіти, що передані на фінансування з місцевих бюджетів, та закладам спільної власності територіальних громад області. Кошти покриють витрати за період з січня по квітень 2023 року», – зазначив Сергій Коваленко.

Нагадаємо, 16 серпня постійна комісія з питань бюджету, фінансів та інвестицій обласної ради підтримала виділення 5 мільйонів гривень на підтримку обороноздатності, та ще 5 – на реабілітацію військових і цивільних, які отримали інвалідність внаслідок війни

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool