Кіровоградщина отримає 4,8 млн. грн. на будівництво мультифункціональних майданчиків

Липень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

Нинішнього року за рахунок державної підтримки в області заплановано реалізовувати низку проектів в галузі спорту. Про деякі з них під час апаратної наради поінформував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

За його словами, за програмою з будівництва мультифункціональних полів для чотирьох видів спорту, область отримає 4,8 млн. грн. Тож територіям слід визначитись з пропозиціями та подати відповідні заявки до управління освіти, науки, молоді та спороту ОДА. 

Також Сергій Коваленко, повідомив, що за новою програмою щодо реконструкції діючих об’єктів спорту в закладах освіти, із 12 регіональних проектів відібрано 5. Передбачається, що 4 таких проекти реалізовуватимуться у Кропивницькому (капітальний ремонт спортивної зали та майданчика ліцею № 19; капітальний ремонт спортивної зали школи № 29; капітальний ремонт спортивної зали НВО № 35) та 1 у Помічнянській ОТГ (будівництво міні-футбольного поля).

«Очікуємо документального підтвердження і початку фінансування проектів», - зауважив посадовець. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool