Кіровоградщина: незаконне рішення скасовано

Серпень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Прокуратурою Новомиргородського району в ході перевірки діяльності районної ради виявлено незаконне рішення на відчуження майна позашкільного закладу освіти.

Зокрема, вказаним рішенням надано дозвіл відділу освіти Новомиргородської районної державної адміністрації на відчуження приміщення Новомиргородського міжшкільного навчально-виробничого комбінату, а також зобов’язано відділ освіти провести його відчуження шляхом продажу на конкурсних засадах, що суперечить законодавству.
За наслідками перевірки прокуратурою району голові Новомиргородської районної ради внесено подання з вимогою скасувати незаконне рішення.
На даний час, вимоги прокурора задоволено в повному обсязі, незаконну реалізацію майна позашкільного закладу освіти попереджено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool