Кіровоградщина: нещасні випадки на воді забрали життя трьох чоловіків

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Трагічно завершився відпочинок на водоймах для трьох жителів області. Чоловіки вирушили до води порибалити або відпочити, але додому не повернулися. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

1 липня у Світловодську на Кременчуцькому водосховищі загинув 59-річний житель Кременчука. Повідомлення про це надійшло за номером «101» з міліції. Прибувши на місце події, рятувальники дістали небіжчика з водойми. Вже встановлено, що він отримав черепно-мозкову травму. Як це сталося зараз встановлює експертиза.
Цього ж дня повідомлення про загибель 33-річного чоловіка надійшло і з с.Свердлівка Світловодського району. Житель Світловодська разом з компанією відпочивав на березі місцевої водойми. Чоловік пішов скупатися, але через певний час на берег не повернувся. Зарадити нещасному випадку було вже пізно. Місцевим жителям лишалося лише дістати тіло на поверхню.
А на ставку с.Розношенське Ульяновського району втонув 57-річний житель Голованівська. Чоловік рибалив, випливши човном на середину водоймища. Збираючи рибу, він розхитав металевий човник, який раптом пішов під воду. Рибалка намагався витягти плавзасіб з води і неодноразово пірнав. Після останньої спроби чоловік вже не з’явився на поверхні води. На місце події виїхали рятувальники, які обстежили дно водойми та вилучили загиблого на берег. Причину смерті та інші деталі наразі встановлюють фахівці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool