Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 24 липня 2012 року


Працівники Світловодського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 30-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у викраденні із дачного будинку 72-річної жительки районного центру сумки з мобільним телефоном, грошима у сумі 50 гривень, документами та особистим речами. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Кіровського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 85-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що на одній із вулиць міста невідомий із застосуванням фізичної сили відібрав у нього мобільний телефон. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні злочину правоохоронці затримали 27-річного кіровоградця. За цим фактом порушено кримінальну справу. Речові докази вилучено. Підозрюваний, до речі, у 2010 році вже був засуджений за скоєння пограбування до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки.

Працівники Устинівського райвідділу міліції за «гарячими слідами» викрили у скоєнні злочину 27-річну жительку районного центру. Жінка підозрюється у крадіжці грошей у сумі 400 гривень з домоволодіння місцевого жителя. Викраденні кошти зловмисниця встигла витратити на власні потреби.

Працівники Кіровського відділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки з автомобіля 51-річного кіровоградця. Ним виявися 30-річний непрацюючий раніше судимий місцевий житель. Зловмисник проник до салону авто, звідки викрав болгарку, насос та переноску, завдавши потерпілому збитків на суму 450 гривень. За цим фактом порушено кримінальну справу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool