Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 17 серпня 2012 року

В ході відпрацювання території обласного центру працівники окремого батальйону міліції ВДСО при УМВС в області затримали 33-річного кіровоградця, який намагався скоїти крадіжку кількох банок пива з одного із місцевих супермаркетів.

До чергової частини Голованівського райвідділу міліції із заявою про злочин звернувся 29-річний бригадир одного з підприємств району, який повідомив, що напередодні ввечері невідомі проникли до приміщення пилорами та демонтували металеву рейсову вагонетку, вагою близько 200 кг. В ході проведення оперативно-розшуквових заходів правоохоронці встановили, що даний злочин скоїли двоє односельчан, 18 та 17 років. По даному факту роводиться перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції встановили особу зловмисника, який викрав мопед з двору 35-річного жителя одного з сіл району. Правоохоронці з’ясували, що злочин скоїв 23-річний непрацюючий раніше судимий житель сусіднього району. За даним фактом порушено кримінальну справу. Викрадене вилучено.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особи зловмисників, які викрали 10 м металевого тросу-огородження, яке знаходилось на одній з автодоріг, що проходить через район та 150 м тросу з іншої ділянки автодороги. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що ці злочини скоїли двоє 27-річних жителів району, однин з яких вже був засуджений. За даним фактом порушено кримінальну справу.

До Петрівського райвідділу міліції звернулася 44-річна жителька одного з сіл., яка повідомила, що невідомі викрали 6 металевих кутників з території домоволодіння. Правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявилися двоє непрацюючих раніше судимих жителів району, 19 та 21 років. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool