Кіровоградщина: найбільш резонансні злочини

Серпень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

ВЗГ УМВС Кіровоградської області повідомили Інтернет-видання «FOTOINFORM» про найбільш резонансні злочини та події
на 1 серпня 2012 року

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки скутера з господарського приміщення домоволодіння 41-річної жительки одного із сіл району. Ним виявився 17-річний односельчанин потерпілої. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадений транспортний засіб вилучено.

У ході проведення санкціонованого обшуку території домоволодіння 34-річного жителя одного із сіл Новомиргородського району у господарській будівлі правоохоронці виявили паперовий згорток з марихуаною вагою близько 15 грамів та пристрій для її вживання, виготовлений із пластикової пляшки, які вилучено і направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів одного із сіл району, 34 та 38 років. Зловмисники підозрюються у викраденні із будинку місцевої жительки двох бензопил, алюмінієвого посуду та двох люстр. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool