Кіровоградщина: наруга над могилою

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий 39-річний олександрієць. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Під час відпрацювання районного центру дільничний інспектор міліції отримав інформацію про те, що на території обслуговування виявлено факт крадіжки виробів з металу з місця поховання.
- У результаті проведених заходів правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до даного злочину. Раніше судимий місцевий житель викрав металеві вироби та продав їх, а отримані кошти витратив на власні потреби, – повідомив т.в.о начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Коцар. – У даний час правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Зловмиснику загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool