Кіровоградщина: напередодні вихідних днів громадянам нагадали правила поведінки під час відпочинку

Серпень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Дочекавшись вихідних днів, громадяни прагнуть зняти напругу трудового тижня на лоні природи – у лісі, біля води. Часто – з алкоголем. Іноді замість відпочинку людина отримує неприємні враження, а подекуди трапляються трагедії.

Зважаючи на це, саме напередодні вихідних днів рятувальники Новоукраїнського району провели широку просвітницьку роботу з громадянами, нагадуючи правила поведінки у побуті, у лісі та біля водойм. Фахівці Служби порятунку радили мешканцям районного центру та відпочивальникам не втрачати пильність, оскільки ні водна стихія, ні вогонь не мають вихідних та завжди скористаються людською недбалістю.

Проте можна запобігти нещастям, якщо дотримуватись простих правил, які повинні стати законом для кожного: завжди пильнувати відкритий вогонь на власному подвір’ї і на природі, не залишати без нагляду побутову техніку, не палити у ліжку та не кидати недопалки у траву, у лісі чи у полі, не ризикувати під час купання у водоймах. Та головне – демонструвати позитивний приклад відповідальної поведінки перед дітьми та виховувати свідомих громадян.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool