Кіровоградщина: напередодні Великодня у храмах проводять рейди

Квітень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

23 квітня фахівці Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичну роботу у культових спорудах міста Кропивницького з метою попередження виникнення пожеж під час святкових богослужінь.

Фахівці Служби порятунку нагадали настоятелям храмів основні вимоги пожежної безпеки, провели інструктажі щодо дій у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних подій, вручили листівки із застереженнями. Рятувальники оглянули первинні засоби пожежогасіння, з’ясували, чи справна і надійна електромережа й пожежна сигналізація та чи не захаращені шляхи евакуації. Також фахівці Служби порятунку наголосили священнослужителям, що у храмах потрібно слідкувати за свічками, які віряни ставлять поблизу ікон та дерев’яних конструкцій, тримати у доступному місці вогнегасники.

Прихожанам, які були присутні в храмах під час профілактичної роботи, рятувальники нагадали правила безпечного поводження зі свічками та лампадками, а також закликали у разі виникнення пожежі негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool