Кіровоградщина: надзвичайні події з 1 по 3 червня 2013 року.

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

1 червня у м.Кіровограді виникла пожежа 120 м2 покрівлі житлового будинку по вулиці Менделєєва. Причина пожежі та розмір збитків, завданих вогнем, встановлюються. Також рятувальники допомогли 42-річній місцевій жительці зняти металеву конструкцію для сушіння білизни з балкону на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку та допомогли двом громадянам потрапити до власних осель – відкрили двері їх квартир.
У м.Мала Виска рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №23 надали допомогу комунальним службам міста по відкачуванню води з підвального приміщення житлової п’ятиповерхівки.
У с.Бірки Олександрівського району рятувальники розпиляли та прибрали дерево, яке загрожувало падінням на дитячий майданчик місцевої загальноосвітньої школи.
Біля с.Бандурове (Соломіївська сільська рада) Гайворонського району рятувальники на прохання місцевого населення розпиляли та прибрали дерево, яке впало на проїжджу частину дороги.
Біля с.Нова Павлівка (Соколівська сільська рада) Кіровоградського району рятувальники допомогли 32-річному водію відбуксирувати з кювету його «Ford Transit».
2 червня у с.Дмитрівка Знам’янського району о 5:30 виникла пожежа 1 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється.
У м.Світловодськ через коротке замикання електромережі виникла пожежа 8 м2 внутрішнього оздоблення стін лазні на території приватного домоволодіння 59-річної місцевої жительки. Врятовано поруч розташовану господарчу споруду.
У смт Знам’янка-Друга рятувальники ліквідували пожежу 4 м3 дров на території приватного домоволодіння, яка виникла у результаті необережного поводження з вогнем господаря при спалюванні сміття. Врятовано господарчу споруду та майно.
У м.Кіровограді горіло 2 м2 майна у квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Власник квартири, причина пожежі та збитки – встановлюються. Також рятувальники ліквідували пожежу 3 м3 дров на території приватного домоволодіння, яку спричинило необережне поводження з вогнем родички господарки при експлуатації пічного опалення.
У с. Плетений Ташлик Маловисківського району виникла пожежа 54 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина пожежі та розмір збитків – встановлюються. Врятовано літню кухню та майно.
У м. Олександрія рятувальники допомогли правоохоронцям відкрити двері житлового будинку, а у м.Кіровоград власнику – двері його квартири.
Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool