Кіровоградщина: надійність, надійність і ще раз надійність

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Світловодська підстанція напругою 150/35/10 кВ «ЗЧМ» є одним з ключових енергетичних об‘єктів, який забезпечує нормальне функціонування інфраструктури найбільших міст області

Це не перебільшення, адже від неї напряму залежить стабільність водопостачання Світловодська, Олександрії, Знам‘янки та Кіровограда – від цієї ПС заживлені станції первинної очистки і першого підйому водоводу «Дніпро-Кіровоград». А ще цілий ряд стратегічних для Світловодська підприємств, державні установи, заклади соціальної сфери, зокрема, дитячий оздоровчий табір «Хвиля», чотири мікрорайони міста. Враховуючи це, було прийняте рішення включити об‘єкт до планів інвестиційної програми товариства.

Нині на підстанції завершені роботи по заміні всіх п‘яти масляних вимикачів напругою 35 кіловольт на вакуумні ВР-35НСМ в комплекті з трансформаторами струму. Це обладнання характеризується значним механічним і комутаційним ресурсом, суттєво підвищує надійність ізоляції та спротив її механічним пошкодженням, може працювати в діапазоні температур від - 60 ° С до + 50 ° С, є екологічно безпечним.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool