Кіровоградщина: на вулиці 19-річний парубок зарізав хлопця (ФОТО)

Квітень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1768 | Коментарі: 0

Трагедія сталася 15 квітня близько другої години ночі в місті Світловодськ. Під час конфлікту між двома компаніями молодих людей, які випадково зустрілися на одній з вулиць, 19-річний парубок наніс однолітку ножове поранення. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого не сумісними з життям.

Повідомлення про пригоду надійшло до Світловодського відділу поліції від чергового лікаря районної лікарні. До медичного закладу з ножовим пораненням було доправлено громадянина, який вже, на жаль, не подавав ознак життя.

«За попередніми даними, відразу після пригоди друзі пораненого, аби врятувати його життя, самостійно відвезли парубка до лікарні. Однак, усі спроби виявилися марними.
У даний час підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Кіровоградщина: на вулиці 19-річний парубок зарізав хлопця

Кіровоградщина: на вулиці 19-річний парубок зарізав хлопця


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool