Кіровоградщина: на узбіччі дороги знайшли вбиту жінку

Травень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1611 | Коментарі: 0

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення на узбіччі дороги в одному з селищ тіла жінки.

Правоохоронці упродовж доби встановили особу підозрюваного у вчиненні злочину та затримали зловмисника. Ним виявився 22-річний раніше судимий місцевий житель.
Попередньо встановлено, що причиною трагедії стала сварка між потерпілою та підозрюваним.
Повертаючись з роботи, чоловік зустрів 58-річну знайому без постійного місця проживання. Жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння, молодик запропонував їй близькість.
Згодом, під час спілкування, у відповідь на образи чоловічої гідності зловмисник задушив потерпілу.
- Чоловіку оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool