Кіровоградщина: на території автостанції чоловік влаштував бійку

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Перебуваючи на території автостанції в одному з населених пунктів Кіровоградщини, чоловік влаштував бійку. Правоохоронець вжив заходи для припинення правопорушення та викликав слідчо - оперативну групу Компаніївського відділення. У сумці пасажира було також виявлено речовину, схожу на снодійний мак.

Пригода сталася на вихідних. Працівник поліції охорони, який їхав від родичів, помітив на території автостанції молодого чоловіка, який агресивно поводився. Маючи намір потрапити до автобусу, він розбив скло на дверях, після чого влаштував бійку з водієм. Поліцейський втихомирив правопорушника та викликав колег.

Члени слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, встановили особу дебошира. Ним виявився 29-річний житель району. Під час огляду в сумці працівники поліції знайшли речовину рослинного походження, схожу на висушений снодійний мак. Вилучену речовину направлено на дослідження.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За ці дії Законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool