Кіровоградщина: на крадіжці попався 19-річний хлопець

Квітень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

Житель одного з сіл Олександрівського району викрав майно з господарської будівлі на території домоволодіння односельця.

Повідомлення про злочин до відділення поліції надійшло від 37-річного мешканця населеного пункту.

«Правоохоронці встановили, що потерпілий повернувся додому і виявив, що на дверях господарського приміщення вирваний скобель, а з середини зникли газовий балон та бензопила. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Під час здійснення огляду домоволодіння злодія викрадені речі було вилучено і направлено на експертизу», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool