Кіровоградщина: на дорозі М-12 офіційно дозволили рух авто

Червень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

На автомобільній дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка офіційно відкрили рух транспорту. Роботи з ремонту аварійного шляхопроводу, розпочаті в березні, знаходяться на стадії завершення.

Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь сьогодні, 11 червня.

«Аварійний стан шляхопроводу ускладнював життя водіям, які рухались по цій дорозі. Проте після проведеного ремонту рух на цій ділянці вже офіційно відновлено. Завдяки оперативності нам вдалось це зробити на кілька місяців раніше, ніж передбачалось попередньо», - прокоментував Андрій Балонь.

Наразі підрядник зокрема провів фрезерування старого покриття, відновив пошкоджені поверхні опор, замінив опорні частини балок і тротуарні блоки за всією протяжністю шляхопроводу, а також влаштував два шари асфальтобетонного покриття.

Голова ОДА констатував, що фахівці Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, управління інфраструктури ОДА та підрядної організації показали якісну спільну роботу.

«Як наслідок, водії отримають повністю безпечний відремонтований міст, а ми можемо констатувати, що проєкт Президента України «Велике будівництво» триває, а попереду нас чекають нові виклики», - додав Андрій Балонь.

Зазначимо: через руйнування тротуарних блоків на шляхопроводі склалась критична ситуація, яка могла призвести до виникнення аварій. У зв’язку з цим у березні 2020 року розпочались ремонтні роботи.
Фінансування об’єкту відбувається за рахунок коштів державного бюджету в рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування. Загальна вартість ремонту сягатиме близько 12 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool