Кіровоградщина: на допомогу приходять працівники Державтоінспекції

Грудень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Негода, що вже кілька діб вирує у різних регіонах держави, значно ускладнила рух на автошляхах. Не оминули надзвичайні погодні умови і Кіровоградщину. На допомогу водіям, що постраждали від негоди, завжди приходять працівники Державтоінспекції.

Кожного дня вартові доріг пильно стежать за ситуацією на території їх обслуговування, весь особовий склад націлений на головне – не залишити в біді тих, хто потребує допомоги.

Водії, які все ж потрапили у снігову пастку, отримують всебічну допомогу від працівників ДАІ. Всі вони можуть розраховувати на гарячий чай, ліки та мобільний зв’язок, а також на безпосередню допомогу, якщо виникли проблеми з транспортним засобом. На стаціонарному посту роти ДПС ДАІ при УМВС України в області, що розташований на 242 км автодороги Н-01 Київ –Знам»янка, працює пункт обігріву та життєзабезпечення, необхідний для надання допомоги населенню та протидії загрозам зимового періоду.

Крім того, для забезпечення розміщення вантажного транспорту на спеціально відведених місцях у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, Державтоінспекція Кіровоградської області підготувала перелік автомобільних стоянок для відстою транспортних засобів:

Якщо ви потрапили у складну ситуацію або вам необхідна допомога, телефонуйте цілодобово за телефоном чергової частини Управління ДАІ Кіровоградської області (0522) 35-75-33, а також надсилайте sms-повідомлення за номером 0503234890.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool