Кіровоградщина: на березі річки поблизу Бобринця відбувся рейд

Липень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 591 | Коментарі: 0

Основною причиною загибелі людей на водоймах є необережність громадян або порушення ними правил безпеки

Щоб застерегти відпочивальників від необдуманих вчинків, працівники Служби порятунку постійно проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку біля водойм.

18 липня роз’яснювальна робота проводилась працівниками Управління ДСНС в області та підпорядкованого підрозділу на березі річки поблизу м. Бобринець.
Метою такого виїзду рятувальників до водойми було перевірити, чи дотримуються громадяни правил безпеки під час відпочинку. Відпочивальникам укотре нагадали основні пункти правил безпечного поводження на воді, способи порятунку та надання першої допомоги, наголосили батькам, що вони повинні повсякчас піклуватись про безпеку дітей, а також роздали листівки із застереженнями, виготовлені Управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Поки триватиме купальний сезон, рятувальники Кіровоградщини і надалі робитимуть подібні виїзди до місць масового відпочинку громадян, щоб у регіоні якомога менше траплялось нещасних випадків на водоймах. І вам, шановні громадяни, радимо: вирушаючи на відпочинок, пам’ятайте, що відповідальне ставлення до власної безпеки дозволить вам уникнути прикрих випадків та зіпсованого відпочинку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool