Кіровоградщина на 8-му місці за кількістю витрачених коштів на протидію ВІЛ-інфекції

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

В Інституті аналітики та адвокації проаналізували скільки коштів витратили на боротьбу зі СНІДом у 2017 році. 

Дослідження стосувалося виключно місцевих коштів. Кіровоградська область посіла 8 місце рейтингу.
(Інфографіка: витрачене від затвердженого)

Кіровоградщина на 8-му місці за кількістю витрачених коштів на протидію ВІЛ-інфекції

На початку 2017 року для реалізації програми протидії ВІЛ-інфекції виділили 1,4 млн. грн. У першому півріччі в регіоні витратили третину бюджету.

- У дослідженні ми сфокусували увагу на напрямках лікувального та профілактичного характеру, – зазначає аналітик ІАА Олександр Ткаченко. – Кіровоградська область посіла 9-те місце за кількістю витрачених грошей на профілактику. Лікування опортуністичних захворювань залишилося непрофінансованим. Усього в Україні 8 регіонів витрачали кошти на цей напрямок.

(Інфографіка: витрачене на профілактику)

Кіровоградщина на 8-му місці за кількістю витрачених коштів на протидію ВІЛ-інфекції

 

Станом на 01.10.2017 р. у Кіровоградській області зареєстрували 2 885 ВІЛ-інфікованих осіб. У цьому році орієнтовний бюджет на програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу затвердили на третину та використали 485 тис. грн. на всі статті витрат. За результатами аналітичного аналізу по витраченому за перше півріччя регіон посідає 8-ме місце.


Довідково: Дослідження здійснене у рамках проекту «Посилення спроможності регіональних представництв Мережі у здійсненні моніторингу та аналізу державних закупівель у сфері охорони здоров’я на регіональному рівні», який здійснюється ГО «Інститут аналітики адвокації» за підтримки БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Прес-служба ГО «Інститут аналітики та адвокації»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool