Кіровоградщина: молоді науковці отримають стипендії

Червень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

За досягнення та вклад у вирішення актуальних наукових проблем троє молодих науковців отримають обласну премії, а двоє аспірантів – стипендії. 

Такими є результати засідання обласної комісії, під час якої розглянули наукові роботи претендентів на відзначення. Про це повідомила заступниця голови ОДА Тетяна Волинець.

Обласні премії молодих науковців області

I премію у розмірі 14 169 грн призначили кандидатці економічних наук, старшій викладачці кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності Центральноукраїнського національного технічного університету Ілоні Царенко.

II премію в розмірі 9 446 грн – кандидатці фізико-математичних наук, доценту кафедри прикладної математики, статистики та економіки Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка Катерині Акбаш.
III премію в розмірі 4 723 грн – кандидату технічних наук, старшому викладачу Льотної академії Національного авіаційного університету Костянтину Суркову.

Стипендії

Стипендії ОДА та обласної ради отримали:
• аспірантка Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка Юлія Ковальчук;
• аспірант Центральноукраїнського національного технічного університету Сергій Михайлюта;
• аспірант Льотної академії Національного авіаційного університету Іван Падалка;
• аспірант Центральноукраїнського національного технічного університету Павло Усік.

Довідково: премії ОДА та обласної ради присуджуються молодим науковцям віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях чи підприємствах Кіровоградщини, мають вчений ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного чи культурного розвитку.
Натомість стипендії призначаються молодим аспірантам і докторантам, які навчаються у закладах вищої освіти області й досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool