Кіровоградщина - лідер із виготовлення паспортів водних об’єктів

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

Одним із важливих напрямків у користуванні водних об’єктів є їх паспортизація. На цьому наголосив директор департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олександр Ковтунов на щопонеділковій апаратній нараді в облдержадміністрації.

Посадовець зауважив, що департаментом налагоджено механізм фінансування виготовлення паспортів водних об’єктів, а також використано можливості, надані законодавством, для повернення коштів на рахунок обласного бюджету після проведення земельних торгів.

Так, було профінансовано робіт на суму 1 млн. грн., на цей час повернуто 63 тис. 110 грн. Олександр Ковтунов зауважив, що Кіровоградщина єдина з областей України, яка витрачені кошти повертає назад до бюджету, та підкреслив, що робота із виготовлення паспортів водних об’єктів на Кіровоградщині проводиться найкраще з-поміж усіх регіонів України.

Згідно із даними Державного агентства водних ресурсів України, в області погоджено та затверджено 617 паспортів водних об’єктів, що складає майже 22% від загальної кількості. За цим показником Кіровоградщина посідає перше місце в Україні. Директор департаменту зазначив, що аналогічний відсоток паспортизації водних об’єктів у Волинській області, однак загальна кількість паспортів складає 190. У Вінницькій області паспортизовано 696 водойм, однак це складає 14,2%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool