Кіровоградщина: кровава розв’язка, та труп жінки

Травень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

До Новомиргородського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення від жителя одного із сіл про те, що на території домоволодіння він виявив труп своєї співмешканки з ознаками насильницької смерті.

У результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали за підозрою у скоєнні вбивства жінки 27-річного місцевого жителя.
Попередньо встановлено, що до кровавої розв’язки призвело з’ясування стосунків між потерпілою та підозрюваним на ґрунті ревнощів останнього. 26-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пізно увечері прийшов до домоволодіння, де проживала 29-річна жінка. Мирної бесіди між ними не склалося, тож обидва розійшлися по домівках.
Та невдовзі ревнивець повернувся до місця проживання знайомої та знову покликав її на вулицю начебто для розмови. Коли потерпіла вийшла за огорожу подвір’я, він наніс їй удар у груди ножем, якого прихопив із собою. Жінка встигла забігти на територію домоволодіння, впала на землю, де згодом від отриманих ушкоджень і померла.
Вранці бездиханне тіло співмешканки виявив місцевий житель, про що одразу ж повідомив в міліцію. Того ж дня підозрюваного правоохоронці затримали. Як з’ясувалося, раніше чоловік вже був засуджений за скоєння крадіжки.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool