Кіровоградщина кримінальна

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 333 заяв і повідомлень громадян, з них 44 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків відбувається бійка. Попередньо встановлено, що під час сварки 32-річний місцевий житель завдав 53-річному чоловіку травм у вигляді забою грудної клітини, саден на обличчі та тулубі. Після отримання тілесних ушкоджень потерпілого було доставлено до районної лікарні.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння 52-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили скляну банку з речовиною схожою на коноплю, вагою близько 20 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою голови та забоєм грудної клітини було доставлено 60-річного жителя одного з населених пунктів району. попередньо встановлено, що тілесні ушкодження чоловік отримав під час сварки з 35-річним односельцем, у ході спільного розпиття спиртних напоїв. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool