Кіровоградщина: «Креативна молодь - креативно проти СНІДу»

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ \ СНІДом» виявилася в числі фіналістів конкурсу соціальних проектів, проведеного Кіровоградською обласною державною адміністрацією.

В результаті КОО ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» отримала фінансування на реалізацію проекту «Креативна молодь - креативно проти СНІДу».

В рамках проекту в Кіровоградській області серед молоді буде проведено конкурс соціальної реклами, спрямованої на профілактику інфікування ВІЛ.

Проектна ініціатива, передбачає реалізацію ідеї профілактики поширення ВІЛ-інфекції за принципом «рівний-рівному». При цьому рівними будуть молоді люди Кіровоградської області, які з урахуванням особливостей епідемії ВІЛ-інфекції, складають групу ризику. Таким чином, завдяки проекту, молодь розробить соціальну рекламу профілактики поширення вірусу імунодефіциту людини в молодіжному середовищі. Для цього серед навчальних закладів області та громадських об'єднань, що працюють з молоддю буде проведено конкурс. Роботи переможців, будуть розміщені на рекламних площах регіону.
Особливістю даного проекту є факт участі в конкурсі молоді, що перебуває в пенітенціарних установах Кіровоградської області. Зокрема в Кірвоградской виправної колонії № 6 і слідчому ізоляторі.

Першим етапом реалізації ініціативи стане створення ініціативної групи. Основним завданням якої буде - розробка та апробація концепції проведення конкурсу. До участі в роботі ініціативної групи запрошуються громадські активісти, які працюють з молоддю, а так само у сфері профілактики поширення соціально небезпечних захворювань в Кіровоградській області.

Бажаючі увійти до складу ініціативної групи, повинні направити коротке резюме
і опис мотивації до такої роботи, на e-mail: bocharovtuz@gmail.com до 17:00 14.10.2012 року.


Прес-служба КОО ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool