Кіровоградщина: громадян закликають дотримуватись правил пожежної безпеки

Травень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

 

 

Рятувальники області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують роз’яснювати та навчати громадян правилам пожежної безпеки. 

11 травня фахівці Управління ДСНС в області провели просвітницьку роботу у селі Клинці Кіровоградського району.

Громадянам нагадали правила безпечного користування відкритим вогнем, електричними побутовими приладами, газовим обладнанням тощо. Наголосили, що небезпечно розкладати багаття у безпосередній близькості від житлових будинків та господарських будівель, порушувати правила пожежної безпеки при виконанні зварювальних робіт, кидати непогашені недопалки. Поряд з селом є ліс, тому селян закликали всіляко дбати, щоб не допустити лісової пожежі. Працівники Служби порятунку нагадали також про обережність під час відпочинку біля водойм, про необхідність стежити за своїми дітьми та навчати їх правилам безпеки. Крім того, у спілкуванні з мешканцями Клинців торкнулись питання безпеки у разі виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, які нерідко трапляються громадянам під час городніх та польових робіт і навіть на відпочинку.

Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки. 

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool