Кіровоградщина готується зустріти негоду

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради начальник обласного центру з гідрометеорології Олена Юрченко повідомила, що впродовж найближчих трьох діб на території області очікується істотне погіршення погодних умов, що супроводжуватимуться сильними опадами, хуртовинами із заметами та зниженням температури повітря.

Така ситуація є наслідком циклону, що стрімко насувається на територію України зі сторони Чорного моря. В ніч на 28 лютого майже по всій території області триватимуть сильні снігові опади, вітер швидкістю 15 - 20 метрів за секунду, хуртовини із заметами на дорогах. Друга половина дня 28 лютого очікується без опадів.

Проте, з 1 березня синоптики прогнозують наступ на Україну нового циклону з Адріатичного моря та чергову серію снігопадів. Температура повітря залишатиметься достатньо низькою – від -10, -15 градусів вночі, до -5, -10 градусів вдень. Лише після 4 - 5 березня відбудеться послаблення морозів та опадів. А от справжня весна, за словами Олени Юрченко, прийде на територію області лише у середині наступного місяця.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив на забезпеченні безперебійної роботи житлово-комунального та дорожнього господарства. – Незважаючи на складні погодні умови, усі дороги мають бути розчищені, а в оселях у мешканців області має бути тепло, – зазначив посадовець.

Сергій Кузьменко звернувся до власників автотранспорту з проханням за можливості користуватися комунальним транспортом в межах населених пунктів, та утриматися від дальніх поїздок протягом найближчих діб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool