Кіровоградщина готується до міжнародної виставки «Агроекспо - 2021»

Вересень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1982 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині проходить активний етап підготовки до щорічної міжнародної агропромислової виставки «Агроекспо-2021», яка цьогоріч пройде вдев’яте.

Деталі підготовки та проведення заходу обговорювалися в рамках засідання обласного організаційного комітету з питань виставкової діяльності.

Очільниця облдержадміністрації Марія Чорна акцентувала: до знакового для області заходу мають долучитися усі РДА та території Кіровоградщини.

«Звертаюся до керівників громад. Виставка «Агроекспо» - це унікальна можливість презентувати свою територію не лише перед представниками області, а й серед представників усієї України та міжнародних делегацій, які теж візьмуть участь у заході. Тому я прошу попрацювати у цьому напрямку з суб’єктами господарювання у громадах, оскільки виникають питання, коли люди кажуть, що вони не повідомлені про заходи, не змогли взяти участь. Вже на наступному засіданні будемо говорити з представниками територій щодо їх готовності до участі в «Агроекспо»», - зазначила Марія Чорна.

Цьогоріч виставка проходить за підтримки трьох міністерств – економіки, з питань стратегічних галузей промисловості та аграрної політики і продовольства. На сьогодні наповненість зовнішньої експозиції виставки складає 100%, внутрішньої – 98,74%. На виставці також будуть представлені іноземні експозиції представників з посольств Великої Британії та Білорусі. Також у заході братимуть участь представники з Катару, Польщі, Туреччини.

Міжнародна агропромислова виставка «Агроекспо» пройде з 29 вересня по 2 жовтня 2021 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool