Кіровоградщина: господар помешкання кілька разів ударив гостя ножем у груди

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

Ним виявився 47-річний житель одного з сіл Новомиргородського району. Аби приховати сліди злочину, чоловік у ямі для сміття присипав землею тіло 52-річного потерпілого. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції від жителя населеного пункту, якому знайомий розповів, що накоїв непоправного.
Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного, коли він якраз, зібравши сумку, вирушив у дорогу, маючи намір втекти з села.
Попередньо встановлено, що чоловіки розпивали алкогольні напої у будинку місцевого жителя. Згодом посварилися і господар помешкання кілька разів ударив гостя ножем у груди. Потерпілий упав на підлогу, а зловмисник ліг спати. Прокинувшись вранці, чоловік зрозумів, що товариш мертвий. Аби приховати скоєне, вирішив вкинути бездиханне тіло у вигрібну яму, а потім ще й присипав зверху землею.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – повідомила в.о. першого заступник начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олена Гарас. – Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Раніше за вчинення крадіжки чоловік був засуджений до виправних робіт, наразі за скоєння тяжкого злочину йому загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool