Кіровоградщина: ДТП - постраждало 6 осіб

Серпень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

2 серпня 2013 року, на 35 км автодороги Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій 6 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Пригода сталася близько 12 години дня. Водій 1974 року народження, керуючи автомобілем Пежо 406, рухався зі сторони м. Києва в напрямку м. Кіровоград, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Рено, який рухався йому назустріч. Після зіткнення автомобіль Рено допустив з’їзд в кювет, а автомобіль Пежо розвернуло на зустрічній смузі руху, де на нього допустив наїзд автомобіль Лада Каліна.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Лада, водій та два пасажири автомобіля Рено, водій та пасажир автомобіля Пежо отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів м. Кіровограда.

Кіровоградщина: ДТП - постраждало 6 осіб

Кіровоградщина: ДТП - постраждало 6 осіб


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool