Кіровоградщина: ДТП - один загиблий, троє отримали тілесні ушкодження

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1432 | Коментарі: 0

6 серпня у Кіровоградському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна особа загинула та ще троє – травмовані.


Подія сталася близько 22:30 на автодорозі Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв. 51-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ 211540, рухаючись у напрямку селища Олександрівка, допустив зіткнення з автомобілем ЗІЛ, що рухався у попутному напрямку.
Внаслідок ДТП водій ВАЗ 211540 загинув на місці пригоди, а три пасажири цього ж автомобіля отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.
Проводиться досудове розслідування та з’ясовуються всі обставини даної справи.
Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв всіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool