Кіровоградщина: дитині, позбавленій батьківського піклування, у законну власність повернуто материнську спадщину

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Прокурор Петрівського району звернувся до суду з позовом в інтересах неповнолітньої про визнання права власності на майновий пай.

Вказаний майновий пай та земельна ділянка вартістю понад 100 тис. грн. залишилися у спадок від матері, однак, у прийняті спадщини неповнолітній було відмовлено.
На даний час, рішенням районного суду позов прокурора задоволено повністю – дитина отримала державний акт на землю та майновий сертифікат на пай. Рішення вже набрало законної сили.
Це лише один приклад, загалом, відстоюючи інтереси неповнолітніх минулого та поточного років прокурори Кіровоградщини взяли участь у 306-ти судових справах. Окрім того, за вказаний період судами області задоволено 47 позовів, заявлених прокурорами на користь дітей. У цілому за цими позовами органами прокуратури регіону вже поновлено права понад 50-ти дітей.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool