Кіровоградщина: депутатів притягнуто до відповідальності за корупційні правопорушення

Серпень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Прокуратурою Добровеличківського району виявлено 4 факти вчинення депутатами Гаївської сільради адміністративних корупційних правопорушень.

Зокрема, депутати незаконно голосували за надання у власність земельних ділянок собі та своїм близьким родичам, не повідомивши при цьому сільського голову про конфлікт інтересів.
За вказаним фактом прокурором району складено 4 протоколи про вчинення адміністративних корупційних правопорушень.
Наразі, відповідно до постанови суду депутатів визнано винними у вчиненні корупційних правопорушень та притягнуто до адміністративної відповідальності.
Крім того, на розгляді суду перебуває справа про адміністративне корупційне правопорушення вчинене головою сільради, який не вжив жодних заходів щодо протидії корупції не території ради та не повідомив про правопорушення вчинене депутатами уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool