Кіровоградщина: чотирьох жителів столиці викрили у вбивстві та розбійному нападі

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Працівники управління карного розшуку, слідчого управління поліції області та Новоархангельского відділення поліції встановили особи зловмисників, віком 26 та 29 років, які з корисливих мотивів скоїли напад на місцевого мешканця.

Чоловіки зв’язали потерпілого та вимагали віддати гроші. У результаті отриманих тілесних ушкоджень господар домоволодіння помер.

Подія сталася на початку травня в одному з сіл Новоархангельського району. Тіло потерпілого виявила місцева жителька про що повідомила працівникам поліції.

Прибувши за викликом, поліцейські виявили 56-річного господаря помешкання з ознаками насильницької смерті в одному з приміщень на території домоволодіння.
У результаті професійно організованих слідчо-розшукових заходів працівники поліції встановили осіб підозрюваних. Ними виявилися четверо непрацюючих мешканців Києва.
Їх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, триває. Зловмисникам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool