Кіровоградщина: чоловік вкрав 45 мішків макухи

Серпень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Предметом злочинних посягань стала звичайна макуха, яку підозрюваний примудрився винести зі складу в кількості аж 45 мішків. Сума завданих власнику збитків склала близько 6 тисяч гривен.

Керівник підприємства звернувся до Гайворонського районного відділу міліції 4 серпня. Чоловік протягом кількох місяців виявляв на складах нестачу, а коли терпець урвався, вирішив повідомити про пригоду працівників міліції.
Особу крадія встановили. Ним виявився 32-річний працівник олійні. Як з’ясувалось, підозрюваний реалізовував макуху місцевим жителям для вигодовування домашньої худоби, а отримані прибутки лишав собі.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
Вже колишній працівник олійні в даний час дає пояснення слідчим.
За матеріалами Гайворонського РВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool