Кіровоградщина: чоловік молотком забив на смерть родичку

Квітень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Конфлікти у цій родині були непоодиноким явищем. Чергове з’ясування стосунків після розпиття чоловіком спиртних напоїв закінчилося трагічно: для потерпілої – обірваним життям, 44-річному підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

До Олександрійського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення від сільського голови про виявлення трупу 68-річної жительки одного із сіл району.
Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили тіло господарки помешкання, загорнуте у килим. Травми в області голови свідчили про насильницьку смерть жінки. Як з’ясувалося, фатальні тілесні ушкодження жінка отримала кількома днями раніше.
Попередньо встановлено, що чергова конфліктна ситуація у родині виникла ввечері, під час вживання чоловіком алкоголю. У розпал сварки жінка молотком ударила сп’янілого родича. Після чого, він вихопив інструмент та наніс у відповідь близько 10 ударів пенсіонерці по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василя Титаренка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді ув’язнення на строк від 7 до 15 років. З місця події вилучено знаряддя злочину – молоток зі слідами крові. Розслідування триває.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool