Кіровоградщина: 100 тисяч гривень нанесли збитків родині пустощі 5-річної доньки

Березень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Подія сталася 5 березня близько 9:00 у приватному житловому будинку в місті Новоукраїнка.

 У родині двоє дітей: окрім дівчинки, ще є дворічний хлопчик. Разом з мамою вони були вдома. Жінці знадобилося вийти на декілька хвилин з дому, а коли повернулася – вже палало ліжко. Мама підхопила дітей та винесла їх на вулицю. Сама ж викликала рятувальників. Будинок вдалося врятувати від вогню. Однак полум’ям знищено домашні речі та дорогу побутову техніку. Не хочеться думати про те, які б могли бути наслідки, затримайся мати на вулиці довше.
Шановні батьки! Бережіть своїх дітей, не залишайте їх без нагляду. Потурбуйтеся про те, щоб небезпечні предмети не потрапляли до рук вашої малечі. Навчайте їх правилам безпеки. Роз’яснюйте дітям важливість та небезпечність не лише вогню, а й води, газу, давайте чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. І саме головне - теорію закріплюйте на практиці: завжди демонструйте на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, побутовою хімією, ліками, легкозаймистими речовинами.
Управління ДСНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool