Кіровоградобленерго: охорона праці - охорона життя!

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1671 | Коментарі: 0

Виявлення й усунення факторів, що можуть призвести до травмування, створення для персоналу належних умов праці, забезпечення професійної і спеціальної підготовки, навчання безпечним методам виконання робіт, профілактика травматизму.

 Це не повний перелік завдань з охорони праці, які підлягають безумовному виконанню. В ПАТ «Кіровоградобленерго» даний напрямок контролюється на високому рівні, адже ціна помилки, неуважності чи недостатньої кваліфікованості в енергетиці може коштувати життя.

Протягом минулого року перевірку знань з охорони праці, технічної експлуатації та пожежної безпеки пройшли більше 2 500 працівників товариства. З метою поглиблення знань та підвищення рівня технічної підготовки керівного складу та працівників структурних підрозділів було проведено місячник безпечного виконання робіт. Регулярно організовуються дні охорони праці.

Вперше в галузі проведено змагання з професійної майстерності серед підрозділів енергозбуту. Відбулися також традиційні змагання оперативно-виїзних бригад. Одним із визначальних критеріїв оцінки рівня підготовленості команд-учасниць є саме перевірка знань з охорони праці.

Технічні підрозділи компанії повністю забезпечені засобами індивідуального й колективного захисту, спецодягом та спецвзуттям.

В більшості загальноосвітніх навчальних закладах області протягом минулого року організовано і проведено заняття з електробезпеки, надруковано й розповсюджено тематичну поліграфічну продукцію, зокрема, журнал «Електробезпека для дітей» та буклети з даної тематики.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool