Кіровоградобленерго: електропостачання Новомиколаївки відновлене в повному обсязі

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

18 лютого близько двадцятої години сталося пошкодження кабелів напругою 10 кВ (основного і резервного), від яких заживлено частину мікрорайону Новомиколаївка в м. Кіровограді.

У першу чергу було здійснено комплекс технічних заходів по забезпеченню електропостачання медичних і навчальних закладів за тимчасовою схемою.

Бригадам ПАТ «Кіровоградобленерго», які оперативно прибули на місце аварії, ліквідувати її до ранку не вдалося. Пошук місця пошкодження ускладнювала не лише значна протяжність кабельної лінії, а й щільна забудова мікрорайону. Станом на вісімнадцяту годину двадцять хвилин 19 лютого електропостачання відновлене в повному обсязі. У ліквідації аварії було задіяно більше 20 працівників компанії і 6 одиниць спецтехніки.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool