Кіровоградка стала героєм соціального проекту

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1440 | Коментарі: 0

Завідувач бібліотеки №10 мікрорайону Завадівка м. Кіровоград  стала героєм соціального проекту «Сoca-Cola. Час дарувати радість!»

Щоденні хвилини радості зараз особливо важливі – вони допомагають нам зберігати спокій і оптимізм у вирі новин та ще більше пишатися людьми, які створюють такі хвилини щастя. Ми вирішили створити ініціативу «Сoca-Cola. Час дарувати радість!», що допоможе віддячити таким ентузіастам. Герої цієї літньої акції – люди зі всієї України, які дарують радість усім навколо і надихають інших своїм прикладом.
Пошуки героїв акції йшли у всіх куточках України. Це люди, які допомагають зробити рідне місто прекраснішим, пропагують здоровий та активний спосіб життя, викликають посмішку своїми надзвичайними вчинками. Кіровоград не став виключенням завдяки зусиллям колективу бібліотеки-філії №10, зокрема її завідувача – Наталії Анісімової. Чого тільки Наталія не вигадує, щоб порадувати мешканців: влаштовує колективне випікання млинців та святкування Масляної, організовує виставки «Коли ми були молодими» для місцевих бабусь, проводить конкурси на кращого онука і кращу бабусю та інше. А проект «Життя в стилі вело» дозволив понад 80 учасникам проїхатися стежинами рідної місцевості на найбільш екологічному виді транспорту – велосипеді. Крім того, бібліотека йде в ногу з часом та має власну сторінку в Інтернеті – «Бібліотека для всіх», де заклад живе своїм «online-життям».
Та компанія вірить, що світлих і щедрих людей серед нас значно більше, тому разом з Сoca-Cola кожен з нас може порадувати інших. Для цього треба мати лише акційну пляшку Coca-Cola і трохи везіння. Якщо під кришечкою ви знайдете код – його можна обміняти на ще одну пляшку улюбленого напою для себе АБО поділитися прохолодним напоєм з учасниками однієї з найрадісніших акцій на сайті. Кожен зареєстрований код згодом перетвориться на одну з 1 000 000 справжніх пляшок Coca-Cola, яка вирушить до обраної вами «штаб-квартири» радості.
Проте компанія не зупиняється на 50 учасниках та закликає пропонувати своїх героїв, яким варто подякувати разом з Coca-Cola.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool