Кіровоградка стала бронзовою призеркою чемпіонату України

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Із 3 по 8 липня у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби кульової з малокаліберної зброї серед юнаків та дівчат 1995 р. н. і молодших, а також командний чемпіонат України у вправах з пневматичної зброї.

У змаганнях взяли участь 285 стрільців із 19 команд, у т.ч. 12 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».
Кіровоградські спортсмени вдало виступили у вправі МП-5 (стрільба з малокаліберного пістолета по мішені на дистанції 25 м). Так, Альона Шевченко виборола бронзову нагороду чемпіонату України, Лілія Нестеренко стала четвертою, а в командному заліку наші спортсменки разом із Євгенією Шаловою посіли почесне п’яте місце. Також п’ятою наша команда стала у вправі ПП-2 (стрільба з пневматичного пістолета по мішені на дистанції 10 м). Крім того, Євгенія Шалова вперше виконала норматив кандидата в майстри спорту України зі стрільби кульової.
Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов та Олександр Зайцев.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool