Кіровоградець, ти - людина, значить маєш права

Жовтень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 3109 | Коментарі: 0

Кожен громадянин України повинен знати свої права та обоз'язки, лише тоді він буде справжнім членом суспільства. А знати їх потрібно і дітям і батькам.

Інформ-порадник для родин «Маємо право» бібліотекарі філії №18 розпочали з мультимедійної презентації «Ми – громадяни України», яка розповіла про основні закони, що регламентують права населення в Україні. Під час перегляду презентації родини дізналися про те, що кожне право має відповідний обов'язок, про який не потрібно забувати.
Батьки з дітьми прийняли участь у вікторині-грі «Що ти знаєш про права?», ігроленді «Розумні квіти» та літературно-правовому конкурсі. На останок цікаво було разом усією родиною розгадати «Хитромудрий кросворд».
У кінці заходу усі учасники обмінювались враженнями та думками з приводу прав кожного у своїй сім’ї.

Завідуюча філією Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool